Намушканият българин в Скопие е в стабилно състояние. Той бе приет в

...
Намушканият българин в Скопие е в стабилно състояние. Той бе приет в
Коментари Харесай

Намушканият българин в Скопие е в стабилно състояние

Намушканият българин в Скопие е в устойчиво положение. Той бе приет в болница с заплаха за живота след намушкване в корема и претърпя интервенция. В петък негови другари насочиха зов по NOVA за това мъжът да бъде превозен и лекуван в България. Припомняме, че в четвъртък вечер имаше конфликти, арести и ранени при мач на " Левски ” в Скопие. Част от българските почитатели бяха нападнати още преди срещата в квартал на града. 

Вчера всички 19 задържани почитатели бяха освободени от полицията. Те са глобени. Бяха арестувани поради нарушение на публичния ред. В два от случаите, съгласно македонските управляващи, става въпрос за нахлуване на служители на реда. Неминуемо това докара до искри сред София и Скопие. Българското Министерство на външните работи излезе с позиция, в която упорства за следствие на случая. Вчера от вътрешното македонско министерство обявиха, че към този момент са открити част нападателите над последователите на " Левски ”.     

В четвъртък следва реванш в София. Направено е предложение да не бъдат допускани почитатели на македонския тим, с цел да се избегнат възможни конфликти.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР